0477 72 24 93 rapnv@skynet.be Rechterstraat 44 - 3511 Kuringen

Over ons

Schilderwerken R.A.P. n.v.

Samen voor het perfecte resultaat

Rapic bvba werd in 1980 opgericht door Somers Achille en zoon Somers Ronny. Initieel gingen we te werk in de schoonmaaksector waarin we ons specialiseerden in het hoogstoomextractiereinigen van losse en vaste tapijten, zetels, stoelen en eveneens het gespecialiseerd onderhoud van vloeren, parkets en gevelreinigingen. Naderhand voegden we eveneens het professioneel reinigen na brand- en rookschade toe aan onze specialiteiten.

Al snel bleek er ook een enorme vraag te zijn aan professionele schilder- en behang en vloer technieken. Na een cursus bij Syntra behaalde Ronny in 1996 zijn diploma als gediplomeerde schilder. Hij volgde nog tal van specialisatiecursussen, en zorgde er zo voor dat Rapic bvba de nieuwste en beste technieken in huis haalde.

In 2015 werd besloten om Rapic bvba samen te voegen R.A.P. nv en slechts 1 onderneming te behouden. Dit samengaan wijzigt uiteraard niets aan het kwalitatieve hoogstaande schilderwerk dat geleverd wordt. Klanttevredenheid stond en staat nog steeds bij ons op de éérste plaats!

Bent u op zoek naar het betere schilderwerk, uitgevoerd met hoogstaande kwaliteitsverven voor binnen en/of buiten en dit aan een goede prijs? Twijfel dan zeker niet langer en neem nu contact met ons op!

Enkele van onze tevreden klanten...